Kom in

beweging

De voorgaande edities heeft Soesenzo Outdoor Challenge (SOC) ook al haar bijdrage geleverd door de waming-up en een aantal hazen te verzorgen. Dit jaar gaan we nog een stapje verder. Samen met SOC willen we inwoners van de gemeente Houten echt in beweging brengen. Onder professionele begeleiding van SOC-trainers is dit dan ook jouw kans om te starten met hardlopen of jouw hardloopactiviteiten serieus uit te bouwen! 
We bieden een compleet arrangement aan dat er toe leidt dat jij 5 of zelfs 10 km kunt hardlopen tijdens de Linieloop. Concreet betekent dit dat je voorlichting krijgt, dat je 2 keer per week kunt trainen in een hardloopgroep op jouw niveau, dat je korting krijgt op de aanschaf van schoenen en hardloopkleding en nog veel meer.

foto's editie 2017

Wat kun je

verwachten
  • kick off (op dinsdag 26 maart om 20.00 bij Restaurant Jonkheer De Ram)
  • 12 trainingen van 60 tot 75 min
  • trainingsschema's
  • mogelijkheid om extra te trainen op zaterdag of zondag
  • 10% korting op schoenen en kleding bij Runnersworld Utrecht en Starshoe Zeist
  • ticket deelname aan Linieloop 2019

wanneer wordt

er getraind

De training vindt wekelijks plaats op dinsdagavond 20.00 uur, vanaf dinsdag 9 april a.s. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen start deze vanaf sportschool Body Business of vanaf de Koningin Emmaweg 60, beide in Houten.

Daarnaast gaan we kijken of we ook een paar keer in andere delen van Houten kunnen starten/lopen (Schalkwijk, ’t Goy en/of Tull en ’t Waal) afhankelijk van de aanmeldingen. Gedurende 12 weken krijg je een looptraining van ca. 60 tot 75 minuten en deze bestaat uit: inlopen, warming-up, kernprogramma, uitlopen en een cooling down. Tevens wordt er aandacht besteed aan looptechniek.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen start er een loopgroep voor de 5 en één voor de 10 km. In de 1e week ontvang je ook direct een trainingsschema. Daarnaast is het mogelijk om een tweede training op jouw niveau te volgen tijdens de reguliere weekendtrainingen die SOC biedt. Deze vinden om de week op zaterdag of op zondag plaats.

Het SOC-arrangement starten we met een kick-off Deze vindt plaats op dinsdag 26 maart om 20.00 uur bij Restaurant Jonkheer De Ram in Schalkwijk. Tijdens deze avond schenken we aandacht aan de opbouw van de trainingen en de bijbehorende trainingsschema’s. Daarnaast komt ook het belang van goede hardloopschoenen, loopkleding en voeding uitgebreid aan de orde.

Het SOC-arrangement bieden we aan voor een mooi bedrag van € 54,- per persoon. Sta je te popelen om te starten, meld je dan direct aan! Heb je nog vragen over dit arrangement, stuur dan een email naar info@soesenzo-outdoor.nl

We gaan graag met jou deze uitdaging aan!

2019
Linieloop

SOC training

54,00
inschrijven

Voordat we met de training beginnen starten we met een kick-off (op dinsdag 26 maart om 20.00 bij Restaurant Jonkheer De Ram). Tijdens deze avond vertellen we je alle ins- en outs over deze speciale trainingen. Je krijgt toelichting op het trainingsschema, we besteden aandacht aan hardloopschoenen, loopkleding en voeding. Daarnaast kunnen natuurlijk vragen gesteld worden

Elke dinsdag om 20.00 uur trainen we. We starten vanaf sportschool Body Business in Houten. Afhankelijk van het aantal personen, starten we in 2 groepen (5km en 10km)

9, 16, 23 en 30 april,

7, 14, 21 en 28 mei,

4, 11, 18 en 25 juni

In het weekend kun je om de week of op zaterdag of op zondag meetrainen met de loopgroepen van Soesenzo Outdoor Challenge. De SOC-trainer houd je op de hoogte wat de plannen zijn voor de weekenden.

Startpunt Linieloop