Na twee succesvolle edities van de Linieloop gaan we dit jaar opnieuw van start! Met een team van zeven enthousiastelingen zijn we aan de slag gegaan om een sportief en gezellig evenement neer te zetten op zondag 30 juni a.s. Dé dag om sportiviteit te combineren met de mooie natuur die het Eiland van Schalkwijk te bieden heeft. Een ware beleving dus! We hebben het programma uitgebreid ten opzichte van de vorige edities met een halve marathon, een SOC-trainingsarrangement en de mogelijkheid om met collega’s door middel van een bedrijfsteam deel te nemen. En dit jaar bieden we voor de kinderen van de basisschool een heuse Urban Kidsrun aan! Een bijzondere dag om samen met familie, vrienden, kennissen en/of collega’s te ervaren!
Op deze geheel vernieuwde site kun je alle informatie lezen over deze dag.
We zien je dan ook graag aan de start verschijnen op zondag 30 juni a.s.
Het Linieloopteam: Trudy, Jeroen, Joost, Jos, Marc, Ed en Carmen
Startpunt Linieloop